Vi vil helst ikke selge deg briller

…ikke linser heller. Det er ikke fordi vi ikke vil ha deg som kunde. Men er fordi vi har noe bedre å tilby: perfekt syn.

Elkjøp selger ikke mange kasettspillere lenger. Fasttelefonen, personsøkeren og skrivemaskinen er for spesielt interesserte. Du ser ikke mange reklamer for mp3-spillere eller mobiltelefoner uten internett. Alt sammen er relativt ny teknologi, som har hatt sin tid, og sagt takk for seg.

Vi mener det er på tide at brillene (funnet opp i 1290) og kontaktlinsene (1888) ser på klokka, kremter litt og finner frem jakkene sine, de også.

Med perfekt syn trenger du aldri å kjøpe briller igjen.
Tilhører fortiden. I dag kan så å si alle få perfekt syn, og slippe både briller og synsundersøkelser resten av livet.

Ikke nytt

For nå har vi hatt bedre alternativer lenge.

Norges første synskorrigerende laseroperasjon ble utført i 1990, av øyelegen Bjart Dysthe, en av grunnleggerne av Memira. Det er de som utfører selve inngrepet på våre kunder.

Linsebytte er blent verdens vanligste kirurgiske inngrep. Siden 1949 har den blitt utført på pasienter med grå stær. Siden 2007 har Memira brukt den også til å korrigere syn.

Så vi inviterer deg ikke til å bli noen pionér.

Tilsammen har bare Memira hjulpet langt over 100.000 skandinaver til et liv med perfekt syn. Teknologien har kommet så langt at det i dag er den naturlige løsningen på dårlig syn.

Perfekt syn

Vi vil gjøre toalettmappen din lettere. Vi vil at du skal slutte å bruke tid på kontaktlinser om morgenen, og alle andre ganger du av en eller annen grunn må ta dem ut. Fri deg fra tørre linser, linser som bretter seg, og linser som faller ut.

Vi vil fri deg fra å lete etter innfatninger som passer. Fra å lete etter brillene på badet, bak sofaen og i nattbordsskuffen. Fra å bytte briller for å se noe enn venn skal vise deg på skjermen.

Vi vil at de eneste gangene du skal pusse briller resten av livet, er når du bruker dråper på solbrillene som unnskyldning for en liten pause i skisporet på fjellet.

Vi vil ikke se deg igjen til ny undersøkelse hvert år.

Vi vil helst selge deg er noen minutter i en stol, før du reiser deg opp igjen med perfekt syn.

 

Ring oss, send en epost eller en melding på facebook for en uformell prat om du lurer på noe.

På tide å undersøke øynene?

Handlekurv