Våre avdelinger

Lillestrøm

Lokalisert i Romerike Helsebygg på Lillestrøm. 160 kvadratmeter med toppmoderne innredning, håndplukket personale og stort utvalg av varer og tjenester. Velkjente Memira, spesialist i synskirurgi holder også til i våre lokaler.

Romerike Helsebygg er Norges største og mest spennende helsehus, med tilsammen nærmere 500 helsearbeidere med ulike spesialiteter. Helsebygget ligger vegg-i-vegg med Lillestrøm stasjon og er dermed svært lett tilgjengelig med både bil, buss, tog og fly.

Åpningstider: 
Mandag – Fredag: 9.00 – 17.00

Telefon: 63 89 05 90
Velkommen!

 

 

 

Bjørkelangen

Vår første og kjære avdeling er plassert i moderne og lyse lokaler i sentrum av Bjørkelangen. Tidligere kalte vi denne avdelingen «Aurskog-Høland Synssenter«, noe som den fortsatt gjerne kalles i nærmiljøet.

I 10 år har vi hatt gleden av å bli kjent med ”nesten” alle i kommunen. Dette gjør at vi hver dag gleder oss til å komme på jobb.

30. Oktober 2014 ble denne avdelingen fullstendig ombygd med betydelig større lokale, ny topp moderne innredning og nytt utstyr.

Vi kan nå si at avdelingen på Bjørkelangen er like stor og moderne som den på Lillestrøm.

Åpningstider:
Mandag – Fredag 09:00-17:00, Lørdag 10:00-15:00
Telefon: 63 85 43 50
Velkommen!

 

 

 

 

 

Vår nettbutikk for kontaktlinser

De fleste kontaktlinser på markedet kan du kjøpe i Lavistas nettbutikk. Bestilte linser blir sendt fra leverandør direkte til deg slik at du får helt nyproduserte kontaktlinser og rask levering.

NB! Vi har i flere år kunnet skryte av å ha blant markedets laveste priser for linser på nett!