Laseroperasjon

Er du under 40 år gammel vil laser ofte være svaret. Operasjonen har blitt utført i Norge i snart 30 år, men teknologien har fortsatt å å utvikle seg hele veien. Vi tilbyr i dag to ulike laseroperasjoner.

FS-LASIK - verdens fremste laseroperasjon

Lasik er den fremste laserteknologien som er tilgjengelig og den vanligste metoden vi bruker. Den er sikker, presis, gir umiddelbart resultat, og helbredes raskt. Derfor er det den metoden vi oftest anbefaler våre kunder.

Hvordan føles det?

Lasik-metoden er smertefri. Og som regel uten ubehag. Du sitter i en stol og ser på et lys. Så kjenner du et lett trykk på øyet før det blir mørkt i noen sekunder. Deretter kjenner du ingenting mens synet korrigeres.
Etter operasjonen kan øynene være irritert og svi litt i et par timer. Du får med deg lindrende øyedråper, og ubehaget går raskt over.
De aller fleste kan arbeide som normalt allerede dagen etter inngrepet.

Hva koster det?

Lasik-inngrep koster fra 37.800 kroner for behandling av begge øynene. Vi tilbyr 24 måneders rentefri nedbetaling av hele eller deler av summen.

Lasek

For personer med store synsfeil og tynne hornhinner kan en Lasek-operasjon være anbefalt løsning. Lasek-metoden kan korrigere nærsynthet helt ned i -7.

Hvordan føles det?

Øynene bedøves først, så selv under inngrepet kjenner du ingenting. Lasek har lengre tilhelingstid enn Lasik. De første dagene opplever mange en del ubehag som irriterte øyne og lysoverfølsomhet. Etter en uke er synet som regel godt nok til å fungere i hverdagen, og etter tre måneder har du stabilt perfekt syn.

Hva koster det?

Lasek-behandling koster fra 25.800 kroner.
Vi tilbyr 24 måneders rentefri nedbetaling. 

Handlekurv