Vi åpner nettbutikk for linser

Vi tilbyr også en kontaktlinsebutikk på nett: romerike-linser.no. Ideen bak nettbutikken er tanken om at de fleste har en travel hverdag, og ikke alltid har tid til å reise for å bestille, eller hente linsene sine. Vi synes dessuten at mange aktører operer med for høye priser når det gjelder kontaktlinser, spesielt med tanke på at det er et produkt som regelmessig og hyppig må skiftes.

Romerike-linser.no er et tilbud til deg som setter pris på trygghet, enkelhet, fleksibilitet og ikke minst liker å føle at du har foretatt en god handel.

  1. Trygghet: Vi opererer først og fremst med reelle synssentre, på Lillestrøm og Bjørkelangen. Dette gir deg en garanti for at vi faktisk finnes fysisk, at vi er til å treffe. Du kan dermed kontakte oss, eller besøke oss på lik linje som våre vanlige kunder. Ikke nøl med å ringe oss ved det minste spørsmål, vi er innstilt på å gi deg den beste og raskeste service.
  2. Enkelhet: Vi har lagt inn de aller fleste kjente, moderne og mest brukte kontaktlinser. Det finnes riktignok mange andre linser, men vi mener at de er mer av typen ”nisje-produkter”, eller av litt for gammel sort. Uten unødvendige produkter får du enklere og bedre oversikt når du leter etter dine linser. Finner du ikke dine linser i nettbutikken, er det bare å ring oss, eller sende mail. Vi har mulighet til å skaffe det meste, og vi vil med det samme legge til varene etter ønske i vårt sortiment.
  3. Fleksibilitet: Nettbutikken gir deg mulighet til å handle kontaktlinser hvor som helst, når som helst.
  4. Følelse av en god handel: I vår nettbutikk finner du linser på et prisnivå som er blant landets laveste. Med dette oppfordrer vi deg gjerne til å sammenligne våre priser med priser hos andre aktører før du handler hos oss. På denne måten kan du være sikker på at du vil få mye for pengene dine.

På tide å undersøke øynene?

Handlekurv