Linsebytte.

Etter 45 år stivner linsene vi er født med, slik at vi ikke lenger klarer å fokusere på nært hold. Det er dette som kalles alderssyn, eller presbyopi. Det gir plager som lesebriller, skjermbriller og utstrakte armer.

Linsebytte (RLE):

Behandling for deg med alderssyn. Fra 45 års alderen, trenger mange bruke lesebriller siden man har utviklet alderssyn, eller presbyopi som det heter på fagspråket. Et linsebytte (RLE) resulterer i at man slipper lesebriller, samtidig som det løser andre synsfeil man skulle ha. Den som har gjort et linsebytte, slipper risikoen for grå stær i fremtiden.

Operasjonsmetoder for linsebytte:

Linsebytte med monofokal linse

Pris: kr.62.900,- Kan nedbetales opp til 24 måneder rentefritt

Med en monofokal linse får du et bra syn på enten nært eller langt hold uten briller. Som regel velger man å få godt syn på langt hold, og kompletterer med lesebriller for å se bra på nært hold.

  • Korrigering av langynthet, nærsynthet samt skjeve hornhinner
  • Godt syn på enten langt hold eller nært hold uten briller

Linse med en styrke, gir deg godt syn på enten langt eller kort hold uten briller.

Linsebytte med multifokal linse

Pris: kr.77.900,- Kan nedbetales opp til 24 måneder rentefritt

Linse med flere styrker, gir begge øynene godt syn på både langt og kort hold samtidig.

Til forskjell fra den monofokale linsen, får du med en multifokal linse godt syn på både langt og kort hold, samt større muligheter for å tilpasse synet etter dine behov.

  • Korrigering av alderssyn, samt langsynthet, nærsynthet og skjeve hornhinner.
  • Godt syn på både langt og nært hold
  • Nyeste linsedesignen – Trifokale linser

Gjennom et enkelt og ubehagsfritt inngrep kan vi bytte ut de stive linsene slik at du ser godt på alle avstander. Det kurerer også andre synsfeil du måtte ha, og sikrer deg mot grå stær for alltid. Det siste gjør det til verdens vanligste operasjon.

Vurdering, utredning og klargjøring skjer hos oss. Så booker vi deg direkte inn hos vår samarbeidspartner Memira for selve operasjonen. Memira er nordens største, fremste og mest erfarne leverandør av perfekt syn.
Handlekurv